Jobs


In het licht van verdere ontwikkelingen van ons bedrijf staan wij steeds open voor enthousiaste en gemotiveerde personen die pedagogisch en/of technisch geschoold zijn en sociaal zijn in de omgang met andere mensen. Talenkennis is een troef.

GiVi Group is een dynamisch bedrijf met een gezonde teamspirit. U kan rekenen op een aangename en ongedwongen werksfeer en collegiale medewerkers.

Stuur uw CV naar info@givigroup.be20 juni 2018   -   Business Development Consultant
U zorgt er mee voor dat we met GiVi Group onze klanten helpen om haar medewerkers beter te laten werken met alle tools die ze op huun pc ter beschikking hebben.
In deze functie bouwt u bestaande relaties met onze klanten verder uit en benadert u actief prospecten. Uw contactpersonen zijn steeds professionals (HR- en IT-verantwoordelijken) uit middelgrote en grote ondernemingen. U ontwikkelt en bespreekt de mogelijkheden, voorwaarden en kwaliteit van onze dienstverlening. Daarbij waakt u over het budget en de tariefontwikkelingen. Gezien de complexiteit van onze dienstverlening, werkt u nauw samen met de projectmedewerkers in onze organisatie.


Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier