Nieuws


04 juni 2017   -   Nieuwe naam voor kantoren Berchem
Na een renovatie van het volledige gebouw waarbij GiVi Group in november 2014 als eerste huurder de nieuwe kantoren in gebruik nam, zal het gebouw dat sinds 1988 bekend staat als de ' Sky Building ' een nieuwe naam krijgen.
Eigenaar Intervest Offices & Warehouses heeft gekozen om het gebouw als eerste in Antwerpen uit te rusten met een groene gevel. Daardoor zal de naam veranderen in ' Green House '. De beplanting zal bestaan uit een aantal inheemse soorten.


02 maart 2017   -   Promote breekt door in de zorgsector
Meer dan 20 jaar geleden werd gestart met de ontwikkeling van de software Promote. Eerst met het doel enkel de trainingadministratie binnen een eigen organisatie te beheren, maar al snel met een uitbreiding naar competentiebeheer.


24 juni 2016   -   Heilig Hart Leuven start met Zorgleren
Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven gaat voor 350 verpleegkundigen e-Learning modules aanbieden uit de Zorgleren Unlimited catalogus van GiVi Group. Concreet wil Heilig Hart Leuven continue vorming aanbieden om zo de noodzakelijke kennis van haar verpleegkundigen te onderhouden op vlak van medische apparatuur en veiligheid op een flexibele en kwalitatieve manier.23 juni 2016   -   Actiris blijft bij GiVi Group voor Office opleidingen
In gevolge een aanbesteding voor de organisatie van informaticaopleidingen (kantoortoepassingen) heeft Actiris opnieuw gekozen voor GiVi Group.
Ook de volgende 4 jaar zal men in de leslokalen in GiVi-Brussel bijna wekelijks cursisten inschrijven in de Office à la Carte formule.


06 maart 2016   -   AZ Sint Jan Brugge kiest voor Promote en Academy
De oplossingen van GiVi Group kwamen als beste uit de openbare aanbesteding die vorig jaar werd uitgeschreven. AZ Sint Jan Brugge – Oostende zal weldra aan 3.800 medewerkers toegang verlenen om zowel de volledige trainingadministratie te automatiseren, als het competentie- en performantiemanagement van de medewerkers in kaart te brengen en te optimaliseren. Ook een koppeling met de e-Learning oplossing Academy van TCG Nederland wordt voorzien zodat ook deze leervorm volledig geïntegreerd wordt.


23 juni 2015   -   GiVi-Brussel vernieuwd
Na een verhuis vorig jaar in Gent en Antwerpen werd onlangs ook een nieuwe locatie in Brussel in gebruik genomen.
Op hetzelfde adres waar we al 20 jaar actief zijn voor de Brusselse markt werd van de eerste verdieping naar het gelijkvloers verhuisd. Er werd geopteerd voor één groot leslokaal met veel licht en ruimte.
Gezien er veel Office à la Carte opleidingen doorgaan wordt het leslokaal zowel in een klassikale opstelling als in een begeleide studie opstelling gebruikt.


03 februari 2015   -   Ziekenhuis Oost Limburg kiest voor Promote
Ziekenhuis Oost Limburg te Genk is met haar 3000 medewerkers één van de grootste zorginstanties in Vlaanderen. Naar aanleiding van het lopende accreditatietraject werden enkele uitdagende doelstellingen geformuleerd in het kader van de ontwikkeling van de medewerkers. Om deze doelstellingen te realiseren, was er nood aan een nieuw en volledig ondersteunend systeem.


23 november 2014   -   Nieuwe leslokalen in GiVi-Antwerpen
Na de recente verhuis in Gent hebben we sinds begin november onze gloednieuwe kantoren in Berchem in gebruik genomen.
Reeds sinds 1988 is GiVi Group gevestigd in de Uitbreidingstraat 66. Na de laatste jaren op de eerste verdieping te hebben gehuurd, zijn we nu naar de vierde verdieping verhuisd.
Gezien werkelijk alles werd vernieuwd beschikken we nu over zeer moderne en aangename kantoren en leslokalen.


03 november 2014   -   Migratie naar MS Office 2013
We ontvangen nog steeds veel vragen om de opleidingen bij migraties naar een nieuwe MS Office of Windows versie te verzorgen. Afhankelijk van de (technische) aanpak, de snelheid van migratie en het budget worden meestal ofwel leerdemo's georganiseerd, ofwel klassikale opleidingen.
GiVi Group heeft de voorbije jaren al tal van bedrijven mogen begeleiden bij de migratie naar Windows 7 en MS Office. Momenteel zijn meer en meer klanten de stap naar MS Office 2013 aan het zetten.>> Archief

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier