Producten


Office à la Carte

Een uiterst efficiënte manier om MS Office aan te leren. Enkel leren wat u nodig heeft. Dit kan met onze Office à la Carte formule. Meer informatie vindt u in onze flyer over Office à la Carte.


Promote

Promote is onze softwareoplossing waarmee een organisatie het volledige beheer van interne opleidingen en competenties kan automatiseren en transparant kan maken binnen de organisatie. Een onmisbare tool voor bedrijven die hun opleidingsbeleid op een gestructureerde manier willen uitbouwen. Meer informatie in onze beknopte flyer.


Zorgleren Unlimited

Als u uw medewerkers een catalogus met interessante en korte e-Learning cursussen ter beschikking wil stellen tegen zeer interessante voorwaarden moet u zeker Zorgleren Unlimited bekijken. 
Meer informatie vindt u in onze flyer.


TCG Academy

Met TCG Academy kan u niet alleen rol- en functieafhankelijk E-Learning aanbieden aan uw medewerkers maar hen ook toegang geven tot intelligente leerpaden en deze opvolgen.
Meer informatie vindt u in onze flyer.


GDPR 

Iedere medewerker binnen de zorg kan op een half uur op de hoogte zijn van de privancy regels. De cursus behandelt alledaagse momenten van de zorgmedewerker waarop met persoonsgegevens wordt omgegaan. De cursus sluit af met 10 meerkeuzevragen.
Meer informatie vindt u in onze flyer.

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier

Referenties

BNP Paribas Fortis
Cevora
Co-Valent
NMBS (HR Rail)
Stad Dendermonde
Total Belgium
Febelfin Academy
UZ Gent
Ziekenhuis Oost Limburg
St Jan Ziekenhuis Brugge
OLV Ziekenhuis Aalst