E-Learning


Inleiding

GiVi Group is al vele jaren actief in het domein van e-Learning. Dat is niet onlogisch omdat deze leervorm op het kruispunt ligt van verschillende competentiegebieden waarin wij veel ervaring opgebouwd hebben.

Pedagogische ervaring

Het doel van iedere opleiding is om mensen op vlotte, efficiënte maar ook aangename manier op te leiden. Voor e-Learning is dit niet anders, maar door het wegvallen van de lesgever, de menselijke factor, is de onderliggende uitdaging groter. Onze specialisten kennen deze problematiek als geen ander. Bij het ontwerpen van on-line leermodules staan begrippen als interactiviteit en gebruiksvriendelijkheid boven aan de prioriteitenlijst.

Technische ervaring

Onze teams werken al vele jaren aan het bouwen en verfijnen van HR-applicaties, meer bepaald rond het intern beheer van opleidingen, competenties, kennis en processen. Vertrekkend van deze ervaring ontwikkelden zij ook krachtige toepassingen voor het ontwikkelen (authoring) en opvolgen (learning management) van on-line leertrajecten.

Breed bereik

Vanuit onze achtergrond als IT opleider hebben wij veel ervaring met het maken van e-Learning modules rond standaard of interne bedrijfstoepassingen. Maar hierbuiten ontwikkelen wij opleidingen in vele andere domeinen:

  • veiligheidstrainingen
  • corporate values
  • medische toepassingen
  • het gebruik van devices zoals telefoons, kassa's of toestellen,...

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier

Referenties

Gasthuiszusters Antwerpen

Ziekenhuis Oost-Limburg

Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen

Armonea

UMC Sint-Pieter Brussel

Kraft

Partena