Events


Webinar : Promote: efficiënt opleidingen beheren en opvolgen
 

Online 30 september 2021

Het succes van uw organisaties wordt in sterke mate bepaald door de aanwezige kennis en vaardigheden van de medewerkers. Met dit concurrerend vermogen spring je best soepel en proactief om. Voortdurend investeren in de ontwikkeling van het menselijk kapitaal is dan ook een absolute topprioriteit.

De vraag is echter hoe je dit kan bewerkstelligen op strategisch en operationeel niveau? Welke tools en middelen heb je hiervoor nodig?

Het efficiënt beheren van opleidingen en het in kaart brengen en houden van relevante en verplichte opleidingen, alsook de hele organisatie en opvolging worden makkelijk gemaakt via Promote.

Een strategische keuze voor een efficiënt opvolgingssysteem voor al je opleidingen gaat ondermeer over :

-        registratie, planning en opvolgen van alle opleidingen (klassikaal, e-learning, zelfstudie, procedures, on-the-job,…)

-        bewaken van de noodzakelijke personeelskwalificaties en klaar zijn voor een eventuele audit hierrond

-        toewijzing en opvolging van budgetten

-        goedkeuringen, evaluaties en opvolging van certificaten naar de werkvloer brengen

Onze oplossing bestaat uit een beheermodule en een selfservice module voor de medewerkers en leidinggevenden. Via parametrisatie worden de bedrijfseigen procedures in de software geïmplementeerd en kan initiatief en opvolging bij de medewerkers worden gelegd.


Datum
30 september 2021
Taal
Nederlands
Tijdsinformatie
11u00 - 12u00
Lokatie
Online
Prijs
Gratis
Organisatie
GiVi Group

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier