Nieuws


20 augustus 2018   -   Promote breekt door in de zorgsectorOngeveer 25 jaar geleden werd gestart met de ontwikkeling van de software Promote. Eerst met het doel enkel de trainingadministratie binnen een eigen organisatie te beheren, maar al snel met een uitbreiding naar competentiebeheer.

In de loop der jaren werden vele klanten in de overheid en de privé sector gebruiker van Promote. Later ook van ePromote, een selfservice module waardoor de medewerker en de leidinggevende op elk moment zicht heeft op de situatie inzake opleidingen en competenties.

Sinds enkele jaren werden veel inspanningen geleverd om ook in de zorgsector nieuwe klanten te werven. Door als eerste geselecteerd te worden in een aantal recente aanbestedingsdossiers zijn er recent enkele implementaties met succes afgerond.

Gezien de integratie van Promote met het e-learning platform TCG-Academy kan GiVi Group een volledige oplossing bieden inzake het beheer van de verschillende leervormen, inclusief het aanbod van een hele cataloog e-learning cursussen (www.zorgleren.be

GiVi Group begeleidt ondertussen ook heel wat klanten met de implementatie en ontwikkeling van e-learning.

Vraag vrijblijvend info over deze diensten of over onze referenties via info@givigroup.be of 03/286 83 40.


Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier