Nieuws


03 februari 2015   -   Ziekenhuis Oost Limburg kiest voor PromoteZiekenhuis Oost Limburg te Genk is met haar 3000 medewerkers één van de grootste zorginstanties in Vlaanderen. Naar aanleiding van het lopende accreditatietraject werden enkele uitdagende doelstellingen geformuleerd in het kader van de ontwikkeling van de medewerkers. Om deze doelstellingen te realiseren, was er nood aan een nieuw en volledig ondersteunend systeem.
 
Voor de continue ontwikkeling van haar medewerkers en een vlottere administratieve opvolging van het vormingsaanbod en de processen, was het ZOL op zoek naar een leer management systeem (LMS) met een geintegreerd e-learning platform om te voldoen aan de nieuwe behoeften. Deze nieuwe behoeften bestonden uit onder andere een integratie van de evaluatieprocessen met een interactief ontwikkelingsaanbod, de uitbreiding van het opleidingsaanbod met e-learning,… en dit alles gestuurd vanuit het competentiebeheer.
 
Na een uitgebreid marktonderzoek werd beslist om samen te werken met GiVi Group en haar software Promote aan te kopen. Dankzij de combinatie van dit zeer uitgebreide LMS en het leerplatform Academy voor e-learning, is het ZOL in staat om haar opleidingsaanbod verder uit te bouwen en op te volgen via een webbased platform. Aan de hand van dit platform kan het elearning-aanbod verder uitgebreid worden met zowel eigen ontwikkelde modules alsook met extern ontwikkelde modules waaronder de zorg-gerelateerde content van Zorgleren Unlimited.Door deze continue opleiding van haar medewerkers te verzekeren en in combinatie met de administratieve opvolging, kan men antwoorden bieden op competentie – en opleidingsnoden die vanuit het accreditatieproces worden geformuleerd.
 
Promote is de softwareoplossing van GiVi Group die u toelaat om de volledige ontwikkelingscyclus van uw medewerkers op te volgen, competentiebeheer te concretiseren en alle interne processen rond Vorming, Training en Opleiding op een gestructureerde manier te beheren. Dankzij de integratie met het leerplatform Academy en de webinterface ePromote, komen de medewerkers zelf aan het roer van hun ontwikkeling!
 
Interesse in een geheel vrijblijvende demo?
Contacteer ons!

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier